ІнтерАГРО 2013 – рекордна кількість світових брендів-виробників сільськогосподарської техніки! Найбільша аграрна виставка України

Новий формат виставки ІнтерАГРО робить її унікальною на території України та країн СНД, адже лише тут будуть представлені більше 160 всесвітньо відомих брендів виробників сільськогосподарської техніки

та обладнання. Серед них: Amazone, Case, Claas, Gaspardo, John Deere, Kuhn, Lemken, New Holland, Poettinger, Vaderstad, Агросоюз, Ростсільмаш та багато інших.

 

Агропромислові підприємства сьогодні прагнуть зробити свій бізнес максимально ефективним, що неможливо досягти без застосування інноваційних технологій. Завдяки тому, що досвід виробників сільськогосподарської продукції накопичується, виникає все більший попит на впровадження інноваційних рішень і підходів до господарювання, які забезпечили б прибутковість бізнесу і визначили вектори подальшого розвитку галузі.

 

Виставка ІнтерАГРО – це епіцентр інновацій сільськогосподарської техніки та обладнання. На експозиції загальною площею близько 30 000 кв.м. відвідувачі зможуть ознайомитись з новинками світового та вітчизняного машинобудування, їх технічними характеристиками, особливостями придбання і експлуатації, запропонованими учасниками зі світовим ім’ям. Компанія Крафт презентує на виставці ІнтераАгро 2013 року багато інноваційних рішень для ведення Вашого господарства. Будемо раді бачити Вас на нашому стенді в Києві з 30 жовтня до 1 листопада. Усім відвідувачам виставки знижка 10 %.